Nytt Zelda for teh haxx!

Snubblade på nyheten om att ett nytt Zelda-spel släpps lagom till jul i år. Zelda: Spirit Tracks släpps till Nintendo DS och Link har den här gången möjlighet att ta sig runt med tåg.

Å ena sidan är jag upprymd som en brunstig tax, men å andra sidan känns tågtemat jävligt onödigt. Man måste ju fråga sig varför? Tåg som är det allra tråkigaste av fortskaffningsmedel. Färdas på räls? Inte kunna åka vart man vill? Det känns även som att Zeldaserien förändras. Det har den förstås alltid gjort, men det här är tredje spelet i serien som använder Cel shading-grafik, och det känns som att det börjar bli dags att tänka nytt på det planet också. Phantom Hourglass är trots allt det sämsta officiella spelet i serien (dock fortfarande riktigt bra) och därav den sämsta möjliga förebilden när man skapar ett nytt Zeldaspel. 

Jag vill se ett Zeldaspel i stil med Link To The Past till DS. Det vore the god damn shit, på ett bra sätt. Men nu ska jag istället glädjas och fröjdas åt att Nintendo äntligen släpper ett riktigt spel, istället för att bara mata ut spel som Wii Music, Wii Sports, Wii Fitness, Wii suger ut dina barns veckopeng 24/7...  

Kommentarer
Postat av: DanielJ

Wii Fitness är väl ändå itne så dåligt..

2009-03-28 @ 00:32:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0